Поиск по этому блогу

среда, 16 октября 2013 г.

Оголошено фіналістів конкурсу Ukrainian Design: The Very Best Of


15 жовтня 2013 року оголошено фіналістів конкурсу Ukrainian Design: The Very Best Of.
Цього року на конкурс надійшло 1350 робіт у п’яти номінаціях. Найбільша кількість робіт надійшла в номінацію «графічний дизайн».
Уважно переглянувши всі роботи поважне міжнародне журі відзначило 207 робіт-фіналістів, які отримали звання “The Best Of” та “The Very Best OF”. Серед них: 54 в категорії графічного дизайну (в тому числі 7 – “The Very Best”), 16 в категорії телевізійного дизайну (в тому числі 5 – “The Very Best”), 39 в категорії діджитал дизайну (в тому числі 5 – “The Very Best”), 81 в категорії предметного дизайну (в тому числі 12 – “The Very Best”), 17 в категорії дизайну середовища (в тому числі 3 – “The Very Best”). Ознайомитися з переліком фіналістів можна на сайті конкурсу www.design-awards.com.ua.
«Я дуже задоволений тим, що цього року на конкурс Ukrainian Design: The Very Best Of надійшли роботи дуже високого професійного рівня. Це означає, що за два роки свого існування конкурс став головною подією у сфері дизайну в Україні, адже він об’єднує всі сфери дизайну і гарантує абсолютно незалежне суддівство від всесвітньо відомих професіоналів виключно з-за кордону. Члени нашого журі після оцінки робіт зізнаються, що навіть не очікували такого високого рівня дизайну в Україні, яка ще не дуже відома у світі своїми дизайнерськими школами і проектами. І це ще раз підтверджує, що ми не помилились, обравши цього року слоганом конкурсу твердження «В Україні є дизайн!», - зазначив Анже Йереб, Президент ADC*UA
З 16 по 20 жовтня 2013 року в галереї сучасного мистецтва М17 за адресою м.Київ, вул.Горького 102-104 пройде виставка, на якій можна буде побачити найкращі роботи конкурсу, а також відвідати більше 20 лекцій і майстер-класів від провідних дизайнерів з різних галузей. Ознайомитися з лекційною програмою можна на сайті конкурсу, або на сторінці конкурсу в мережі facebook https://www.facebook.com/ukrainiandesigntheverybestof. 16 жовтня 2013 року о 18:30 відбудеться відкриття виставки, а 18 жовтня 2013 року - урочиста церемонія нагородження переможців. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий