Поиск по этому блогу

понедельник, 3 июня 2013 г.

КОНКУРС МОЛОДИХ ДИЗАЙНЕРІВ Avis ArtCar

ДО ЗАКІНЧЕННЯ ПОДАЧІ РОБІТ

КОНКУРС МОЛОДИХ ДИЗАЙНЕРІВ Avis ArtCar




Ви знаєтесь на графічному дизайні та готові оригінально  оформити екстер’єр автомобіля Ford Fiesta?
Тоді цей конкурс саме для Вас!  Зареєструйтесь та виконайте умови і у Вас з'являться всі шанси отримати головний приз — $1 000 та авто напрокат на цілий тиждень, а також побачити свою роботу на реальному автомобілі з автопарку Avis Україна, що буде подорожувати дорогами України!  Організатор конкурсу — AVIS Україна, представництво міжнародної корпорації з прокату та лізингу автомобілів, що має більше 5 000 станцій у 175 країнах світу та 13 регіональних офісів на території України.

Організатори конкурсу:
Avis Україна (ПІІ «ВІП-РЕНТ») Автоцентр «Віннер Автомотів» (офіційний дилер Ford, Land Rover, Volvo та Porsche в Києві)

Назва конкурсу:
AVIS ArtCar

Цілі та завдання конкурсу:
Конкурс проводиться з метою відкриття та визнання молодих талановитих дизайнерів України, які можуть бути як студентами профільних навчальних закладів, так і молодими фахівцями, а також з метою залучення уваги до туризму, зокрема, автотуризму в Україні.

Учасники:
Студенти профільних ВНЗ та молоді дизайнери від 18 до 35 років.

Умови конкурсу:
Учасники пропонують свої ідеї з креативного оформлення екстер'єру автомобіля Ford Fiesta 2013 року згідно з розмірам автомобіля та технічним вимогам до файлів (див. Умови участі). Кількість робіт від одного учасника – не більше 5. Шаблон, в якому необхідно створити дизайн авто Ви можете завантажити з цього сайту.

Теми робіт:
«Україна» та «Подорожі».

Призи:
Головний приз – 1000 $ (еквівалент в грн.), диплом переможця + автомобіль напрокат на 7 днів; Другий приз – 500 $ (еквівалент в грн.) + автомобіль напрокат на 3 дні (weekend).

Журі конкурсу:
Валентин Кашуба – дизайнер, викладач кафедри промислового дизайну в КДІДПІД ім. М. Бойчука та НТУ (Україна);
Дмитро Новіков – випускник італійської школи дизайну IED (Турин, Італія), неодноразовий переможець конкурсів, в тому числі «OPUS DESIGN AWARD», «MARTINI Art Collection», «BOMBARDIER» (Гран-прі в номінації «Високошвидкісний потяг майбутнього»);
Жан Тільман – директор департаменту маркетингу та продажів AVIS Україна;
Олександр Смирнов – директор автоцентру «Віннер Автомотів».

Умови участі: http://www.avisartcar.com.ua
 

Комментариев нет:

Отправить комментарий