Поиск по этому блогу

суббота, 1 сентября 2012 г.

У рамках проекту «ВАРТЕ КIНО»: лекція Дмитра Макарова «Французький кінематограф: вчора, позавчора, у позаминулому столітті»


У рамках проекту «ВАРТЕ КIНО»: лекція Дмитра Макарова «Французький кінематограф: вчора, позавчора, у позаминулому столітті»


«ВАРТЕ КIНО»
- новий проект про кіно та телебачення!

Гість проекту «ВАРТЕ КIНО» Дмитро Макаров розповідає про перші сорок років життя французького кіно, представляючи низку великих відкриттів, галерею портретів геніальних людей, відновлюючи для своїх слухачів і глядачів зв'язок фільмів 1895-1928 років із стрічками, що йдуть в кінотеатрах сьогодні.

Дмитро Макаров – професійно полюбляє кіно. Регулярно проводить лекції по кінематографу в Москві.

Під час лекції переглядаються як загальнодоступні, але мало ким бачені фільми братів Люм'єр, з яких і почалася історія кіно, так і справжні раритети: «Вбивство герцога де Гіза» (1908 рік) - перший фільм із професійними акторами, «Подорож на Місяць» ( 1902 рік) - перше кольорове фентезі, перші комедії положень з Максом Ліндером (1905 рік), перший серіал про Вампірів (1911 рік) та багато іншого. Чекаємо на дискусії, запеклі суперечки, обговорення.
На десерт буде показаний один з перших звукових фільмів Франції «Нуль за поведінку» Жана Віго (1934 рік) - попередник таких картин як «400 ударів» Франсуа Трюффо і «Я вбив свою маму» Ксавьє Долана.

Друзі та партнери проекту «ВАРТЕ КIНО»
Проект KNIGLI
Офіційний представник в Україні MOLESKINE
Фотостудія ILIKE
Портал ПЛАТФОРМА

Зустріч відбудеться 8 вересня 2012, о 20.00 у Центрі сучасного мистецтва М17 за адресою: м. Київ, вул. Горького(Антоновича), 102-104
Подробиці: +38(097)6201868, vartekino@gmail.com

ВХІД ПО РЕЄСТРАЦІЇ (реєстрація безкоштовна, заявки направляйте за адресою http://www.vartodesign.org/varte-kino )

© Молодіжне об'єднання Київської організації Спілки дизайнерів України «ВАРТО» 2012

Комментариев нет:

Отправить комментарий