Поиск по этому блогу

четверг, 15 марта 2012 г.

ВІДКРИТИЙ МОЛОДІЖНИЙ КОНКУРС «Я БАЧУ МІСТО»



Перший український парк сучасної скульптури та інсталяції KIEV FASHION PARK спільно з Київською Міською Державною Адміністрацією представляють: некомерційний соціальний проект Відкритий молодіжний конкурс ідей сучасної скульптури, інсталяції та дизайну міського середовища «Я БАЧУ МІСТО».

Конкурс «Я БАЧУ МІСТО» організований за для підтримки талановитої молоді, та для того, щоб кожен з учасників впевнився, як власним талантом і запропонованими ідеями можна покращити зовнішній вигляд власного міста.

В рамках Конкурсу молодь від 12 до 20 років матиме змогу запропонувати ідеї щодо оформлення міського простору.

Конкурсними роботами можуть виступати проекти скульптур, інсталяцій, графіті, тощо, а також ідеї щодо покращення благоустрою публічного простору. Роботи приймаються до 7 травня 2012 р.

Самостійно, або в складі творчих колективів навчальних закладів, діти розроблятимуть власну конкурсну ідею і пройдуть шлях дорослих митців - від задуму проекту до його втілення. Для цього, в рамках Конкурсу відбудуться практичні заняття, на яких в цікавій, демократичній формі обговорюватимуться теми сучасного міського простору, а саме: «Колористика Міста», «Паркова скульптура», «Медіа інсталяція», «Інтерактивна міська скульптура», та інші.

Спікерами таких навчально-розважальних занять стануть відомі українські діячи в галузі архітектури та образотворчого мистецтва.

Фінальна виставка, яка проходитиме з 15 по 20 травня на території Будинку Архітекторів (Київ, вул. Б.Грінченко,7), презентує всі роботи.

Нагородження фіналістів та переможців Конкурсу в кожній віковій категорії відбудеться під час святкової церемонії , яка відбудеться 16 травня 2012 р. у Київському Академічному Театрі Ляльок (Київ, вул. Грушевського, 1а).

Кінцевим результатом конкурсу є втілення у життя найкращої ідеї !

Подробиці про Конкурс, умови надання робіт, графік проведення Круглих столів та інш. - можна знайти на сайті організаторів www.fashionpark.kiev.ua або отримати за тел.. (044) 428.76 40.

Контакти Організаторів: Kiev Fashion Park тел.: +38 (044) 428.76.40, e-mail: misto@uctk.kiev.ua, www.fashionpark.kiev.ua. Група на Facebook: http://www.facebook.com/groups/KievFashionPark; контактна особа - Лісіцина Дар’я тел.(050) 383 69 61

Комментариев нет:

Отправить комментарий