Поиск по этому блогу

вторник, 6 августа 2013 г.

Ukrainian Design: The Very Best Of



6 серпня 2013 року в Україні стартує головна подія року у сфері дизайну – конкурс Ukrainian Design: The Very Best Of.
 
Конкурс Ukrainian Design: The Very Best Of, засновником якого є Український клуб Арт-директорів (ADC*UA), спрямований на підвищення актуальності дизайну у всіх сферах життя, встановлення високих стандартів галузі і демонстрацію найкращих зразків дизайну, зробленого в Україні. На конкурс приймаються роботи у 5 номінаціях: графічний дизайн, digital дизайн, телевізійний дизайн, дизайн середовища, промисловий дизайн. У кожній номінації окремо будуть розглядатися студентські роботи. 
Конкурс Ukrainian Design: The Very Best Of  є єдиним конкурсом в Україні, журі якого є абсолютно незалежним і об’єктивним, тому що до його складу входять тільки всесвітньо відомі закордонні дизайнери.
Участь у конкурсі Ukrainian Design: The Very Best Of абсолютно безкоштовна, що дає змогу побачити роботи насправді талановитих митців, незалежно від їх фінансового 
«Головна мета конкурсу – за допомогою креативних та яскравих дизайнерських робіт, що будуть представлені на   Ukrainian Design: The Very Best Of наочно продемонструвати, що Україна – це країна дизайну, яка заслуговує на одне з почесних місць у когорті країн прославлених своїми здобутками у цій галузі», – зазначив Анже Йереб, президент ADC*UA.
«Ukrainian Design: The Very Best Of – це не тільки професійний конкурс, це велика культурна подія для широкої публіки, адже його мета – привернути увагу суспільства до естетичного аспекту життя людини, продемонструвати найкращі зразки дизайну і гарного смаку, щоб зробити наше життя більш гармонійним. І ми очікуємо на цю важливу подію», - додав Євген Семененко, Голова правління Молодіжної спілки Союза дизайнерів України ВАРТО.
Прийом робіт на конкурс триватиме до 1 вересня 2013 року. З 16 по 20 жовтня 2013 пройде виставка, на якій можна буде побачити найкращі роботи конкурсу, а 18 жовтня 2013 відбудеться урочиста церемонія нагородження переможців.
__________________________________________________________
Конкурс-виставка Ukrainian Design: The Very Best Of був заснований у 2012 році, зібравши 1582 роботи від 368 учасників, 300 з яких було відібрано для виставки. Заявки у шести категоріях оцінювали 5 складів міжнародного журі, до складу якого увійшли 45 професійних дизайнерів з США, Італії, Німеччини, Великобританії, Фінляндії, Гонконгу, Австралії, Бельгії, Росії та інших країн. Також Візуальну стилістику конкурсу-виставки розробив Микола Коваленко –  відомий графічний дизайнер і арт-директор, володар таких престижних нагород у сфері дизайну та реклами, як Toyama (Японія), Graphis (New York), ADI (Китай), Good 50x70 (Мілан), Golden Drum, Identity: Best of the Best, LOGOLOUNGE 6 (США), КМФР, Білий Квадрат (Мінськ) та багато інших.
Організаторами конкурсу у 2013 році стали: Клуб арт-директорів України (ADC*UA) та союз молодих дизайнерів “Варто”, за підтримки Всеукраїнської рекламної коаліції.

Комментариев нет:

Отправить комментарий