Поиск по этому блогу

понедельник, 13 декабря 2010 г.

Новий проект Студії графічного дизайну Юрка Гуцуляка


Крамничка дизайну oooo.com.ua – це проект Студії графічного дизайну Юрка Гуцуляка, який має на меті розвивати і популяризувати в Україні український предметний дизайн.

Студія вже давно працює в сфері корпоративного дизайну і створює унікальні авторські речі для українських та зарубіжних компаній. Але дуже часто ми отримуємо запитання: чи не збираємось ми створювати речі для приватних поціновувачів дизайнерських цікавинок, для домашнього користування, щось, що можна було б придбати для себе, чи на подарунок, одним словом для широкого загалу. Саме для цього ми і започаткували oooo.com.ua.

Крамничка дизайну oooo.com.ua - це речі, що роблять життєве середовище особливим і несхожим на всі інші, подарунки, які запам'ятовуються надовго та створюють святковий настрій.

На нашу думку проект oooo.com.ua буде цікавим також дизайнерам інтер’єру, декораторам, та консультантам з lifestyle.

Все, що ви бачите в Крамничці дизайну є розробками Студії Юрка Гуцуляка, які виготовлені невеликим тиражем під суворим авторським наглядом. Товарів поки небагато, але для нас є важливим не кількість, а саме якість товарів, якість ідей, а також можливість органічно поєднати дизайнерські розробки і сучасний український побут. Дуже часто ми стикаємось з тим, що дизайнерські речі в каталогах чи інтернеті виглядають значно краще ніж в реальному житті. Ми ж докладаємо усіх зусиль, щоб реальний об’єкт був настільки ж привабливим як і на фотографії. Щоб він мав цінність не лише в користуванні, а і в момент покупки, чи в процесі дарування.

Ми плануємо постійно розширювати асортимент і пропонувати все більше і більше цікавих речей, а також співпрацювати з іншими дизайнерами та дизайн студіями.

Крамничка дизайну вже розпочала свою діяльність та запрошує всіх відвідати сайт oooo.com.ua

Перші 5 покупців отримають в подарунок дисконтні картки

Комментариев нет:

Отправить комментарий