Поиск по этому блогу

понедельник, 22 июля 2013 г.

Avis Україна відкриває голосування за кращі концепції оформлення екстер’єру авто



Avis Україна відкриває голосування за кращі концепції оформлення екстер’єру авто


Avis Україна оголошує відкрите голосування для обрання кращого графічного дизайну оформлення екстер’єру авто. 20 Робіт, виставлених для голосування на офіційній веб-сторінці www.avisartcar.com.ua – зроблені в рамках конкурсу Avis ArtCar, який стартував у травні 2013 року.

Конкурс організований серед молоді віком від 18 до 35 років з метою підтримки творчих молодих дизайнерів України та популяризації автотуризму. Він проведений спільно з автоцентром «Віннер Автомотів» та за підтримки Молодіжного об’єднання Київської організації Союзу дизайнерів України «ВАРТО». Завданням конкурсу було створення концепції дизайну оформлення екстер’єру автомобіля Ford Fiesta 2013 року. В конкурсі взяли участь студенти Харківської державної академії дизайну і мистецтв, Київського державного інституту декоративно-прикладного мистецтва і дизайну ім. М. Бойчука, а також професійні дизайнери та молоді люди, які захоплюються малюванням не професійно. Теми робіт «Україна» та «Подорожі» учасники розкрили через образи Козака Мамая, стиль Марії Приймаченко, елементи українського орнаменту.

«Використовувати етно графіку стало сучасним трендом. Серед робіт, поданих на конкурс Avis ArtCar є цікаві, зроблені саме з використанням українських мотивів. На мій погляд, ідеї деяких конкурсантів цілком можуть лягти в основу проекту дизайну оформлення екстер’єру Ford Fiesta. А щоби оформити реальне авто, їх треба допрацювати професійно», - вважає Дмитро Новіков, автомобільний дизайнер, член журі конкурсу Avis ArtCar.

Жан Тільман, директор з продажів та маркетингу Avis Україна: «З нетерпінням чекаємо моменту, коли буде визначений переможець, а жителі та гості України зможуть сісти за кермо ексклюзивного Арт кара від Avis. Ми запрошуємо усіх любителів автомобілів та творчості проголосувати за найкращу роботу та підтримати молодих дизайнерів України. Дякуючи їх таланту ми можемо привернути увагу до культури автотуризму в нашій країні». 

Взяти участь в голосуванні за кращу роботу можуть усі охочі користувачі Інтернет через веб-сторінку www.avisartcar.com.ua. За результатами конкурсу, дві найкращі роботи будуть перенесені на нові автомобілі Ford Fiesta 2013 року з автопарку Avis, що будуть доступні для прокату по всій Україні. Переможці отримають грошові винагороди та авто на прокат.


Комментариев нет:

Отправить комментарий