Поиск по этому блогу

вторник, 27 ноября 2012 г.

Пендель-2. Якщо ти маєш талант, він має вистрілити!



Якщо ти маєш талант, він має вистрілити!

Клуб арт-директорів України ADC*UA за підтримки PHILIPS та Групи АДВ Україна з гордістю презентує проект «Пендель-2» та запрошує молодих дизайнерів до участі в ньому.

«Пендель» є найкращим на сьогоднішній день «пусковим гачком» для успішної кар’єри в рекламі, що надає молодим талановитим професіоналам- дизайнерам чудову можливість одержати практичні знання та цінні поради від гуру рекламного бізнесу, взяти в них уроки креативу та дізнатися їхню думку щодо своїх перших дизайнерських робіт.

Цьогоріч «Пендель» проводитиметься вже вдруге, й лекції та майстер-класи на ньому проводитимуть Олексій Пасічник (Adventa Lowe Ukraine), Сергій Артемов (Артіль Артемових) та Віктор Шкурба (ISD Group). Модератором зустрічей працюватиме Анже Йереб, креативний директор Kaffeine Communications.

Крім маститих профі креативу, на «Пенделі» будуть присутні «мисливці за головами» з найбільшого холдингу маркетингових комунікацій Групи АДВ Україна (TNiNK! McCann Erickson, Adventa Lowe Ukraine, Bazooka digital), тому найталановитіші учасники зможуть потрапити «на замітку» досвідчених HR’ів безпосередньо під час творчих майстерень.

Компанія PHILIPS, що виступить спонсором заходу, відома своїм інноваційним підходом до виробництва та дизайну техніки. Колекція голландського концерну щорічно поповнюється десятками дизайнерських нагород за продукти, над розробкою яких працюють понад 550 професіоналів відділу дизайну в Європі, Азії та Північній Америці. Призи, підготовлені експертом в області дизайну PHILIPS, будуть розіграні серед усіх учасників «Пенделя» та стануть гідною нагородою за цілеспрямованість.

Час та місце проведення – 18.00, 12 грудня 2012 року; Creative Space 12 (Михайлівський провулок, 10/2, Київ). Попередня реєстрація info@kaffeine.com.ua   та наявність портфоліо є обов’язковими для учасників.

Комментариев нет:

Отправить комментарий